Csoportos VAGY Egyéni KÉPZÉS?

MIKRO CSOPORTOS KÉPZÉS

Egyesítettük az egyéni oktatás előnyeit, a költséghatékony csoportos oktatással. Ezekben a csoportokban 3-5 főt oktatunk.

így a mikró-csoportban tanuló diákok haladási sebessége semmivel nem marad el az egyénileg haladó diákok sebességétől.

Óradíj 2 500 Ft

EGYÉNI ÓRÁK

A te tempódban, a te időbeosztásodhoz igazodva. Különösen neked való, ha:

  • Szakmai szókincsed szeretnéd felépíteni vagy fejleszteni,
  • Nyelv vizsgára,
  • Érettségire vagy emelt szintű érettségire készülsz,
  • Állásinterjúra készülsz,
  • Extra sebességgel szeretnél haladni,
  • Speciális kommunikációs képzésre van szükséged,
  • Beszédhibás vagy, illetve
  • Egyéb speciális igény fogalmazódik meg.

Óradíj 6 000 Ft

Miért nem fejlődik a beszéd nagy csoportban?

A nyelv egy kommunikáció. A kommunikáció pedig két irányú és legalább 2 ember szükséges hozzá.

Emlékezz csak, hogy a szüleidtől hogyan tanultad meg az anyanyelved. Mi volt a legmérvadóbb? Igen! A szülőkkel töltött idő volt a legmeghatározóbb. A nyelvtanulással kapcsolatosan a legfontosabb, hogy mennyi ideig vagy interaktív anyanyelvi környezetben. Általános tény, hogy pusztán „hallgatással”, filmnézéssel, esetleg zenehallgatással, avagy az Internet előtt ülve, teszteket kitöltve, on-line tanfolyamokat végezve, még soha senki nem tanult meg egyetlen idegen nyelvet sem.

 

Miért nem fejlődik a beszédkészséged a  7-10 fős csoportokban?

Egy 10 fős csoportban 45 perces óra alatt – ha a tanár egy percet sem beszél – pontosan 4.5 perc jut rád.  Mivel a Tanár persze beszél és magyaráz, ezért átlagosan kevesebb, mint 3 perc, azaz egy heti 2 x 2 órás tanfolyam során hetente 12 percet tudsz a tanult nyelven kommunikálni, egy 40 órás tanfolyam során 120 percet, azaz összesen 2 órát. Ezzel a jelenléttel és intenzitással  a tanfolyam HALLGATÓJA vagy, a szó szoros értelmében.  Az oktatási piac ezért van tele újra és újra kezdőkkel. Ne ess ebbe a hibába!

 

Hogy kapcsolhatsz szuper sebességre a Mikró-csoportos képzés során?

A mikró-csoportokban 3-5 fő vesz részt. Nem csak Te és a tanárod folytat beszélgetést, hanem a tanulók egymás közt is. Így a Rád eső aktív idő többszöröse a hagyományos, ámbár pénztárca kímélő nagy csoportban tanulókéhoz képest. Ezzel aktív lehetőséget kapsz, hogy a Szuper Kiscsoportos képzés során éles helyzetben maradandó tudást szerezz. A tanfolyami órák alatt megfeledkezve a külvilágról, nem hallgató, hanem AKTÍV SZEREPLŐJE, RÉSZESE leszel az amúgy kreatívan felépített óráknak. Arra vonatkozóan, hogy életre szóló, használható tudást szerezz, egy hazánkban nem elterjedt, de egyáltalán nem különleges módszert használunk.

 

Café English

0670 289 5337

1092 Budapest, Üllöi út 25 | City Corner irodaház

Jelentkezz most! 0670 289 5337

A Café English márka a Cromwell Global Media Kft tulajdona.

Minden jog fenntartva.  Design by TASNADI