a Café EnglishBérletek: Hogyan Alkalmazkodnak az Te Időbeosztásodhoz

Az angol nyelvtanulása vagy a már meglévő nyelvi készségek finomítása olyan út, mellyel kötelezettséget, türelmet és gyakran rugalmasságot igényel. Ahogy életünk egyre mozgalmasabbá válik, sokan olyan rendszereket keresünk, amelyek alkalmazkodni tudnak kiszámíthatatlan menetrendjeinkhez. Egy ilyen rendszer a Café English egyéni órákra alkalmazott bérlet rendszere.

Az Alapok

A Cafe English egyéni angol egyéni órákat kínál a mátrix oktatási keretrendszerén belül, anyanyelvű mentorok segítségével, melyeket a diákok egy online felületen keresztül foglalhatnak. Amikor egy diák megvásárol egy bérletet, lehet, hogy nem tudja azonnal felhasználni a benne lévő óramennyiséget különféle okokból, például aki választott tanár nem érhető el, vagy a diák hosszabb időre elutazik.

A kihívás akkor jelentkezik, amikor a diák a bérlet lejárta utáni időpontot foglal, de a bérlete a befoglalt időpont előtt lejár. De mi történik ilyenkor? Elvész a befoglalt időpont?

A Rugalmasság

A Café English bérletek 30 napos érvényességgel bírnak, de a jó hír az, hogy 45 napra előre lehet időpontot foglalni. Ez azt jelenti, hogy még ha az angol egyéni órás bérlet érvényessége le is jár, a már befoglalt időpontokat ez nem befolyásolja. Ha tehát valaki 30 napon túlra foglal időpontot, akkor is biztos lehet benne, hogy az órája meg lesz tartva, függetlenül a bérlet lejáratától.

Összefoglalva

A Cafe English bérletrendszer egyértelműen a diák szükségleteire és életvitelére kíván alkalmazkodni. A bérletek 30 napos érvényessége mellett a már előre foglalt órák garantáltak, így biztosítva a tanulási folyamat folyamatosságát és a diákok elégedettségét.

 

További bejegyzések

Jelentkezz kötelezettségmentes ingyenes konzultációra!

  • kb. 20 perces konzultáció online vagy személyesen, hogy felmérjük az igényeidet és megfelelő javaslatot tudjunk adni.
  • Célok meghatározása
  • Ideális tanfolyam, optimális mátrix kiválasztása
  • Kérdések tisztázása
jelentkezés
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.